سیپرینید و بارب : بارب حلب (Barbonimus schwanenfeldii)

نام علمی: Barbonimus schwanenfeldii


نام مشترک : بارب حلب


نام انگلیسی : Tinfoil barb


سطح مراقبت : نگهداری از بارب حلب به علت نیاز به آکواریوم حجیم در رده متوسط تا مشکل قرار دارد


اندازه ماهی: تا 14اینچ (35سانتی متر)


اسیدیته آب : 6.5 – ۷


سختی آب : 2-10


دمای مورد نیاز: ۲۲ تا ۲۵درجه سانتیگراد


طول عمر: ۸ تا ۱۰ سال


منبع / زیستگاه: جنوب و جنوب شرقی آسیا (کامبوج ، لائوس ، تایلند ، ویتنام ، سنگاپور ، مالزی و اندونزی)


رفتار / خلق و خو: به طور کلی صلح جو هستند ولی بهتر است در دسته های ۵ تایی نگهداری شوند. بارب حلب می تواند ماهیان کوچکتر از خود را نیز ببلعد . بهتر است در آکواریوم گیاهانی که ریشه ظریفی دارند نگهداری نگردد چون بارب حلب از آنها تغذیه می نماید . این ماهی به علت رشد سریعی که دارند باید در آکواریوم های بزرگ نگهداری شده و هر ماه حدود ۲۵ تا ۵۰ درصد آب مخزن آنها را با آب جدید جایگزین نمود. امروزه بارب های حلب آبی ، نارنجی ، صورتی و بنفش نیز در بازار یافت می شود که البته همه به صورت مصنوعی رنک آمیزی شده و خیلی زود خواهند مرد.


جنسیت: تشخیص جنسیت در بارب حلب تقریبا ممکن نیست


جفتگیری / تولید مثل: این ماهی تخم گذار بوده و تا به حال زاد و ولد آن به علت شرایط خاصی که آب آنها نیاز خواهد داشت در آکواریوم ثبت نگردیده ولی به صورت تجاری قابل تکثیر می باشد.


حجم آکواریوم: برای دسته ای ۵ تایی آن تا رسیدن به حد بلوغ حد اقل ۸۰۰لیتر

بیشتر بدانید:  گربه ماهی : گربه ماهی الکتریکی (Malapterurus electricus)

سازگاری : بارب حلب را می توان با سیچلایدها و کت فیش ها نگهداری نمود . توصیه اکید شده در مخزن آنها نباید ماهیان متهاجم نگهداری گردد.


رژیم غذایی : بارب ها همه جیز خوار می باشند. غذا های منجمد، میگو ، کرم ها ، آرتیمیای زنده و گرانول و… می توانند رژیم غذایی مناسبی برای این ماهی باشند.البته رژیم غذایی شامل اسفناج ، کاهوی پخته شده ، نخود فرنگی پوست گرفته نیز در وعده های غذایی آنها گنجانده می شود


منطقه شنا: بیشتر میانه آکواریوم و یک سوم بالایی.


حفاظت محیط زیست: حداقل نگرانی


بیماری ها:

Ichthyobodo Infection

Bacterial Infections

استفاده از مطلب بدون ذکر عنوان ممنوع : سایت جامع ماهیان زینتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *