سیپرینید و بارب : لوچ گوره خری (Botia striata)

نام علمی: Botia striata


نام مشترک : لوچ گوره خری ، لوچ آب نباتی راه راه


نام انگلیسی : Zebra Loach, Tiger Loach, Lined Loach, Candystripe Loach


سطح مراقبت : متوسط تا مشکل


اندازه ماهی: تا 4 اینچ (10.2 سانتی متر)


اسیدیته آب : 6 – 8


سختی آب : 8 – 15


دمای مورد نیاز: 24 تا 26 درجه سانتیگراد


طول عمر: 5 تا 8 سال


منبع / زیستگاه: جنوب شبه قاره هند


رفتار / خلق و خو: لوچ گوره خری بسیار بازیگوش و کنجکاو می باشد .از خصوصیات اخلاقی این ماهی می توان به آرام ، صلحجو و خجالتی بودن آن اشاره نمود ، اگر می خواهید او را اجتماعی تر پرورش دهید نگهداری آنها را در دسته های 5 تایی  فراموش نکنید . آکواریوم لوچ گوره خری باید با سرخس جاوا گیاهکاری شده و دارای پناه گاه های چوبی یا صخره ای باشد و از نور متوسط تا کم برخوردار گردد. فراموش نکنید که این ماهی ها غذای خود را در کف مخزن شما جستجو می کنند پس بستر نرم و بدون لبه های تیز می تواند فضای امنی را برای آنها ایجاد نموده و مانع وارد امدن آسیب به دهان آنها گردد.فیلتراسیون قوی آکواریوم ، سیستم اکسیژن دهی مناسب ، و بالا نگهداشتن کیفیت آب با تعویض هفتگی ۳۰ درصد از آب آکواریوم می تواند موجب افزایش عمر لوچ شما گردد.گوره خری یک ماهی روز گرد به شمار امده و برای حذف حلزون های نا خواسته در صف اول مبارزان بیولوژیک قرار دارد.


جنسیت: غیر قابل تشخیص می باشد. معمولا در زمن تخم ریزی شکم ماده ها بسیار بزرگ تر نر ها مشاهده می گردد

بیشتر بدانید:  زنده زا : مولی سیاه (Poecilia ephenops)

جفتگیری / تولید مثل: تولید مثل گوره خری در آکواریوم گزارش نشده است.


حجم آکواریوم: حداقل  60 لیتر


سازگاری : لوچ ماسه ای با اکثر ماهیان آکواریومی که آرام و صلجو هستند سازگار می باشد


رژیم غذایی :لوچ گوره خری همه جیز خوار می باشند. این ماهی علاوه بر خوردن حلزون و غذاهای گوشتی و منجمد  با کرم های ریز ،کرم خونی ، آرتیمیا و سبزیجاتی مانند خیار ، خربزه ، اسفناج و اسپیرولبینا نیز تغذیه می گردد.


منطقه شنا: شنا در کف آکواریوم


حفاظت محیط زیست: در معرض خطر


بیماری ها:

Ichthyobodo Infection

Bacterial Infections

استفاده از مطلب بدون ذکر عنوان ممنوع : سایت جامع ماهیان زینتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *