نام علمی: Caridina pareparensis parvidentata
نام مشترک : میگوی مالاوی
نام انگلیسی: Malawa Shrimp
سطح مراقبت : نگهداری از این میگو برای افراد مبتدی توصیه نمی گردد
اندازه ماهی: تا ۱ اینچ (۲.۵ سانتی متر)
اسیدیته آب : ۶.۵ – ۷.۸
سختی آب : ۲ – ۱۵
دمای مورد نیاز: ۲۱ تا ۲۸ درجه سانتیگراد
طول عمر: ۳ تا ۵ سال
منبع / زیستگاه: اندونزی (دریاچه ماتانو در سولاوسی )
رفتار / خلق و خو: میگوی مالاوی که که در طبیعت سازگاری ویژه ای با طیف وسیعی از شرایط شیمیایی آب پیدا کرده است موجودی اجتماعی و صلح طلب بوده که به خاطر علاقه خاص آن به خوردن جلبک ها می توان آنها را به عنوان یک مبارز بیولوژیک دسته بندی کرد. در آکواریوم میگوهای جلبک خوار بهتر است از یک گیاهکاری متراکم همراه با انواع برگ های شناور استفاده برد. این میگو مانند سایر میگوهای جلبک خوار بسیار به آمونیاک ونیترات حساس بوده و در صورت وجود مس و سولفات مس در آب به سرعت جان خواهد داد. میگوی مالاوی بسته به نوع رژیم غذای ، سن و عوامل محیطی هرچند وقت یکبار گوشه گیر شده و اصطلاحا تولک خواهد رفت و صاحب آکواریوم به خاطر عدم مشاهده آن ممکن است نگران خورده شدن میگوی خود توسط سایر ماهی ها گردد ، در حالی که پس از مدتی و بعد از عملیات پوست اندازی این میگو از مخفی گاه خود خارج خواهد شد. این میگو بسیار فعال و آرام بوده و به تغییر ۱۰ درصدی آب در هفته نیازمند هستند.
جنسیت:نر ها کوچکتر از ماده ها بوده و کم رنگ تر و شفاف تر از آنها به نظر می رسند
جفتگیری / تولید مثل: در آکواریوم گزارش نشده است
حجم آکواریوم: حداقل ۲۰ لیتر آب
سازگاری : میگوی مالاوی را باید با ماهیان آرام و صلحجو که به آنها به عنوان غذا نگاه نمی کنند نگهداری می کنند.
رژیم غذایی : این میگو علاقه خاصی به خوردن جلبک ها داشته و و در شرایط خواص از ویفر های جلبکی و آرتیمیا ، دافنی و پلت های گیاهی نیز تغذیه میکند. فراموش نکنید که وجود ترکیبات مس در مواد غذایی آنها قطعا منجر به مرگ آنها می گردد.فراموش تنکنید که تغذیه از مواد پروتئین دار می تواند از طول عمر میگوی شما بکاهد.
دسته بندی: میگوهای جلبک خوار
حفاظت محیط زیست: حداقل نگرانی
استفاده از مطلب بدون ذکر عنوان ممنوع : سایت جامع ماهیان زینتی