مقاله

کرم خاکی و افزایش رنگ در ماهی پرت

در مطالعه صورت گرفته (فتح الهی و همکاران 1395) با یک طرح کاملا تصادفی با سه گروه تیماری و یک شاهد در سه تکرار، انجام و مطالعه ی رنگ پذیری پوست ماهیان زینتی پرت که کرمهای خاکی پرورش یافته با گیاهان غنی از رنگدانه طبیعی هویج، غده چغندر قرمز و برگ کلم بنفش به یک وعده از سه وعده جیره غذایی روزانه آنها (غذای بازاری) افزوده شده بود، صورت پذیرفت.

کرمهای خاکی داده شده به گروه شاهد تا آخر دوره بدون افزودن غذاهای گیاهی مذکور پرورش یافته بودند. سنجش رنگ بدن ماهیان پس از 8 هفته نشان داد که تاثیر رنگدانهای طبیعی گیاهان در غده چغندر قرمز اثری فزاینده تر بر تجمع رنگدانه ها در باله ها و دم، پوست و گوشت ماهیان دارد و رنگ بخشهای سرپوشهای آبششی با تاثیر بیشتر برگ کلم بنفش همراه بوده است.

میزان پارامترهای سنجش شده از رنگهای سطحی بدن  نیز تاثیر بیشتر افزودن برگ کلم بنفش، غده چغندر قرمز و هویج بر غذای کرمهای خاکی را بر سیمای رنگ ماهیان پرت تغذیه کرده از آنها نسبت به کرمهای خاکی شاهد نشان داد.

لینک دانلود و مشاهده مقاله

استفاده از مطلب بدون ذکر عنوان ممنوع : سایت جامع ماهیان زینتی

بیشتر بدانید:  تکثیر و پرورش ماهی پرت (Parrot fish)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *