فرشته ماهی : فرانسوی یا فرنچ (Pomacanthus paru)

نام علمی: Pomacanthus paru


تبار شناسی : متعلق به خانواده فرشته ماهی ها (Pomacanthidae)


نام مشترک : فرشته ماهی فرانسوی یا فرنچ


نام انگلیسی: French Angelfish, Black Angelfish


سطح مراقبت : توصیه شده است مبتدی ها از این ماهی کار خود را آغاز نکنند


اندازه ماهی: تا 15 اینچ (38 سانتیمتر )


اسیدیته آب : 8.1 – 8.4


سختی آب : 8 – 12

شوری آب : 1.020 – 1.025


دمای مورد نیاز: 22.2 تا 26.7 درجه سانتیگراد


طول عمر: 10 تا 15 سال


منبع / زیستگاه: اقیانوس اطلس (مکزیک ، سواحل کارائیب ، باهاما و سواحل برزیل )


رفتار / خلق و خو: فرشته ماهی فرانسوی که یکی از مشهورترین ماهیان زینتی آب شور به شمار می آید یک ماهی نیمه تهاجمی بوده که در مقابل سایر هم گونه ای های خود و صدف ها و مرجان های پولیپ کوتاه حالت تهاجمی داردبه همین دلیل توصیه شده در آکواریوم ریف نگهداری نگردد. فرشته ماهی فرانسوی در ابتدای معرفی به آکواریوم جدید بسیار خجالتی بوده و بهتر است در دکوراسیون انها از سنگ های زنده همراه با حفره های بسیار جهت مخفی شدن نگهداری گردد هرچند به مرور زمان شما شاهد حس قلمرو طلب انها خواهید بود . فرشته ماهی فرانسوی مانند سایر هم جنسان خود در مقابل میگوهای تزئینی یک تهدید به شمار می آید .در تماس با این فرشته ماهی کنجکاو باید احتیاط نمایید چون می توانند ایجاد مسمومیت نمایند .فرشته ماهی فرانسوی بر خلاف هم کیشان خود توانایی زندگی در اکواریوم های اجتماعی را داراست.


جنسیت: جفت ها در کنار یکدیگر شنا می کنند.


جفتگیری / تولید مثل:فرشته ماهی فرانسوی در آکواریوم های معمولی تکثیر نمی گردد .

بیشتر بدانید:  دلقک ماهی : اسکانک نارنجی (Amphiprion sandaracinos)

حجم آکواریوم: برای یک جفت بالغ تا 400 لیتر آب


سازگاری : فرشته ماهی فرانسوی را می توان در کنار سایر ماهیان آب شور نگهداری نمود


رژیم غذایی : فرشته ماهی فرانسوی همه چیز خوار بوده و از جلبک ها ، اسپیرولینا ، غذاهای گوشتی منجمد ، اسفنج و میگوی منجمد و آرتیمیای زنده نیز تغذیه می کند.


منطقه شنا: تمام نقاط آکواریوم


حفاظت محیط زیست: حداقل نگرانی


بیماری ها:


شکل ظاهری ماهی قبل از بلوغ :

استفاده از مطلب بدون ذکر عنوان ممنوع : سایت جامع ماهیان زینتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *