سیپرینید و بارب : رازبورای قرمز (Trigonostigma heteromorpha)

نام علمی: Trigonostigma heteromorpha


نام مشترک : رازبورای قرمز


نام انگلیسی : Red rasbora , Harlequin


سطح مراقبت : آسان و مناسب برای افراد مبتدی


اندازه ماهی: تا ۱.۶اینچ (۴سانتی متر)


اسیدیته آب : ۵.۵ – ۸.۵


سختی آب : ۲ -۲۰


دمای مورد نیاز: ۲۱تا ۲۸درجه سانتیگراد


طول عمر: ؟


منبع / زیستگاه: جنوب آسیا (تایلند ، اندونزی ، سنگاپور ، مالزی )


رفتار / خلق و خو: به طور کلی صلح جو هستند ولی بهتر است در دسته های ۸ تا ۱۰ تایی نگهداری شوند.در بستر آکواریوم این ماهی از سنگ هاو ماسه های مشکی و تیره بهره ببرید . این ماهی بسیار پر جنب و جوش و اجتماعی می باشد.


جنسیت: خط سیاه بر روی بدن ماهیان نر رازبورای قرمز کشیده تر و دارای انحناء در پایین بدن می باشد.


جفتگیری / تولید مثل: معمولا ماهیان نر و ماده را در زمان تولید مثل از هم جدا نموده و در تانک های مجزا نگهداری می نمایند . تانک تخم ریزی باید پوشیده از خزه جاوا شده باشد و در جایی قرار گیرد که تا حد امکان تاریک باشد. آب این مخزن باید اسیدی بوده و PH آن حدود ۵.۵ باشد . پس از آماده سازی تانک تخم ریزی باید چاق ترین ماده و زیباترین و درخشان ترین نر خود را شب هنگام به تانک منتقل نمایید تا حداکثر طی ۲۴ تا ۳۶ ساعت آینده تخمگذاری کنند. در زمان تخمگذاری معمولا ماهی ماده تا ۱۵۰ تخم خواهد گذاشت . در این حالت ماهی ماده بسیار مسولیت پذیر تر عمل می نماید اما بهتر است پس از تخم ریزی والدین را از آکواریوم خارج نمود . تخم ها نهایتا تا ۳۰ ساعت بعد متولد خواهند شد و با فیتو پلانکتون ها و زئوپلانکتون ها تغذیه می گردند. ماهی ها پس از ۳ تا ۴ روز به شنای آزاد خواهند رسید.

بیشتر بدانید:  بیکر : آذرخش مترو (Erpetoichthys calabaricus)

حجم آکواریوم: حد اقل ۴۰ لیتر


سازگاری : رازبورای قرمز با اکثر ماهیان آکواریومی سازگار می باشد.البته بهتر است با بتاها و آنجل فیش ها نگهداری نشود.


رژیم غذایی : رازبورای همه جیز خوار می باشند. غذا های منجمد ، پولکی ، آرتیمیای زنده و گرانول و… می توانند رژیم غذایی مناسبی برای این ماهی باشند.


منطقه شنا: در تمام نقاط آکواریوم


حفاظت محیط زیست: دارای کمترین نگرانی


بیماری ها:

Ichthyobodo Infection

Bacterial Infections

Fin Rot

استفاده از مطلب بدون ذکر عنوان ممنوع : سایت جامع ماهیان زینتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *