کاراسین و تترا : مداد ماهی کوتوله (Nannostomus marginatus)

نام علمی: Nannostomus marginatus


نام مشترک : مداد ماهی کوتوله


نام انگلیسی :  Dwarf Pencilfish


سطح مراقبت : متوسط


اندازه ماهی: تا ۱.۷۵ اینچ (۴ سانتی متر)


اسیدیته آب  : ۶.۸ – ۷.۵


سختی آب  : ۱۰ – ۱۵


دمای مورد نیاز:   ۲۴ تا ۲۶ درجه سانتیگراد


طول عمر: ۱ تا  ۵ سال


منبع / زیستگاه: جنوب آمریکا ( گویان ، سورینام ، پرو ، کلمبیا ، برزیل)


رفتار / خلق و خو: مداد ماهی کوتوله به طور کلی یک ماهی صلح طلب بوده ولی  در برابر شرایط محیطی بسیار حساس بوده و توصیه شده در آکواریوم هایی که هنوز شرایط آن به حالت تثبیت نرسیده وارد نگردد . این ماهی اجتماعی را معمولا در دسته های ۱۰ تایی نگهداری می کنند . در تزئینات آکواریوم مداد ماهی کوتوله بهتر است از بستری تیره رنگ، گیاهکاری متراکم، چوب مرداب و گیاهانی که خصوصیت شناور بودن بر روی آب را دارند بهره ببرید


جنسیت: جنس نر مداد ماهی کوتوله از ماده ها لاغر تر بوده و باله های قرمز رنگ تر دارند


جفتگیری / تولید مثل:معمولا تکثیر مداد ماهی کوتوله در آکواریوم های خانگی بسیار نادر است. برای تکثیر آنها باید دمای آب را در محدوده ۳۰ درجه سانتیگراد نگاه داشته و شرایط شیمیایی آب را کاملا کنترل نمود. تخمگذاری معمولا بر روی انبوه خزه های جاوا صورت خواهد گرفت و تخم ها حدود ۲ روز بعد هچ خواهند شد .تغذیه لاروها معمولا پس از جذب کیسه زرده با لارو آرتیمیا ، مغز میگو و زرده تخم مرغ  آغاز می گردد. توجه داشته باشید که تغذیه نامناسب و خارج از قاعده می تواند موجب ایجاد عفونت در لاروها گشته و آنها را از پای درآورد

بیشتر بدانید:  سیپرینید و بارب : رازبورای دریچه (Rasbora cephalotaenia)

حجم آکواریوم: حد اقل ۵۵ لیتر


سازگاری : مداد ماهی کوتوله با اکثر ماهیان آکواریومی به خصوص تتراها سازگار می باشد.


رژیم غذایی : مداد ماهی کوتوله همه چیز خوار می باشند. فلیک ، گرانول، آرتیمیای زنده و کرم  خونی و… می توانند رژیم غذایی مناسبی برای این ماهی باشند.


منطقه شنا: در تمامی نقاط آکواریوم


حفاظت محیط زیست: مورد ارزیابی قرار نگرفته


بیماری ها:

Ichthyobodo Infection

Bacterial Infections

Dactylogyrus Gill Flukes Disease

Columnaris

Neon

Fin Rot

استفاده از مطلب بدون ذکر عنوان ممنوع : سایت جامع ماهیان زینتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *