میگوی آب شیرین : زنبور عسل (Caridina cantonensis)

نام علمی: Caridina cantonensis


نام مشترک : میگوی زنبور عسل


نام انگلیسی: Bee Shrimp, Crystal Black Shrimp, Crystal Red Shrimp


سطح مراقبت : نگهداری از این میگو برای افراد مبتدی توصیه نمی گردد


اندازه ماهی: تا ۱.۲ اینچ (۳ سانتی متر)


اسیدیته آب : ۶.۲ – ۷.۲


سختی آب : ۱ – ۴


دمای مورد نیاز: ۲۰ تا ۲۴.۵ درجه سانتیگراد


طول عمر: درصورت نگهداری مناسب ۱ تا ۲ سال


منبع / زیستگاه: هنگ کنگ ، گواندونگ چین ، شمال ویتنام


رفتار / خلق و خو: میگوی زنبور عسل موجودی آرام ، اجتماعی و صلح طلب بوده که به خاطر علاقه خاص آن به خوردن جلبک ها می توان آنها را به عنوان یک مبارز بیولوژیک دسته بندی کرد. در آکواریوم میگوهای جلبک خوار بهتر است از یک گیاهکاری متراکم همراه با انواع برگ های شناور استفاده برد. این میگو مانند سایر میگوهای جلبک خوار بسیار به شرایط شیمیایی آب به خصوص آمونیاک ونیترات حساس بوده و در صورت وجود مس و سولفات مس در آب به سرعت جان خواهد داد. نوع وحشی این میگو رنگی شبیه به زنبور عسل داشته و به همین دلیل نامگذاری گردیده است. میگوی زنبور عسل باید به دور از استرس نگهداری گردد.


جنسیت: جنس ماده ۱۰ تا ۳۰ درصد از نرها بزرگتر بوده و دارای شکم برآمده ای هستند


جفتگیری / تولید مثل: اطلاعات خاصی از تولید مثل آنها در آکواریوم در دست نیست


حجم آکواریوم: حداقل ۲۰ لیتر آب


سازگاری : میگوی زنبور عسل را باید با ماهیان آرام و صلحجو که به آنها به عنوان غذا نگاه نمی کنند نگهداری می کنند.

بیشتر بدانید:  گورامی و بتا : سرماری خالدار (Channa maculata)

رژیم غذایی : این میگو علاقه خاصی به خوردن جلبک ها داشته و و در شرایط خواص از ویفر های جلبکی ، گیاه ریکسیا ، آرتیمیا ، دافنی و پلت های گیاهی نیز تغذیه میکند. فراموش نکنید که وجود ترکیبات مس در مواد غذایی آنها قطعا منجر به مرگ آنها می گردد.


دسته بندی: میگوهای جلبک خوار


حفاظت محیط زیست: حداقل نگرانی

استفاده از مطلب بدون ذکر عنوان ممنوع : سایت جامع ماهیان زینتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *