shop

disease

sponor

email

جستجو

 



بخش پنجم : تكثير مصنوعی شقايق های دریایی

امتیاز کاربران
ضعیفعالی 
دسته: شقایق ها
آخرین به روز رسانی سه شنبه, 17 می 2016 19:24
نوشته شده توسط مدیر سایت بازدید: 2110

تكثير مصنوعي شقايق ها به سه روش زير انجام مي پذيرد كه عبارتند از:

1-       تكثير با استفاده از شوك غذايي و شيميايي :

در این روش شرایط آب باید به گونه ای باشد که از لحاظ زیستی برای شقایق ها حالت ایده آلی باشد به گونه ای که تمامی شرایط شیمیایی و فیزیکی آب در حالت استاندارد بوده و علاوه بر آن میزان تغذیه شقایق ها بیشتر از حالت استاندارد باشد یعنی شقایق ها به صورت روزانه تغذیه شده و بعد از نگهداری به مدت سه هفته تا یك ماه با توجه به شکل ظاهری شقایق ها شرایط تغذیه و همچنین شرایط آب را کاملا تغییر داده تا به آنها شوك وارد گردد.

شوك معمولا دو هفته زمان می برد و در طی این دو هفته تغذیه شقایق ها کاملا متوقف شده و شرایط آب از جمله دما و نور و برخی از شرایط شیمیایی آب تغییر می یابد تا شوك ایجاد شده سبب تحریك و تکثیرشقایق ها گردد و معمولا هر شقایق به دو قسمت تقسیم شده و هر یك به شقایق کاملی تبدیل می گردد.

لازم به ذکر است که زمان شوك نباید بیشتر از دو هفته به درازا بکشد و شقایق هایی که تکثیر نشده اند نیز از روشهای دیگر یا تکرار همین روش تکثیر می گردند.

2-      تكثير با استفاده از نصف كردن :

این روش یك روش معمول نمی باشد زیرا ریسك آن بالا بوده و نیاز به تبحر و تجربه بالای فرد تکثیردهنده دارد. در این روش شقایق را به دو قسمت مساوی تقسیم نموده و آن را جدا می نمایند و سپس دوقسمت جدا شده از هم را در داخل محلول ضد عفونی کننده قرار میدهند. همچنین لازم است پس از این عمل شقایق های جدا شده را تا مدتی در ظرف جدا قرنطینه نموده تا مواد سمی و ترشح شده از آنها آب را آلوده نکنند و به دیگر ریف ها آسیبی نزنند اگر تمامی مراحل به درستی انجام شود، با گذشت کمتر از یك هفته هر تکه جدا شده به یك شقایق کامل تبدیل می گردد.

3-      تكثير با استفاده از رشد كامل :

تنها ایراد این روش زمان بر بودن آن نسبت به دو روش قبلی می باشد ولی ریسك کمتری نسبت به روشهای قبلی دارد. در این روش تمامی شرایط آب و تغذیه شقایق ها را به حالت ایده آل درآورده و کمی بیشتر از حالت استاندارد با افزودن تعداد دفعات تغذیه شقایق در طی مدت مشخصی به رشد کامل خود رسیده و سپس شروع به عملیات تکثیر می نماید. در این روش هیچگونه آلودگی حاصل از تکثیر که در دو روش قبل موجود بود، وجود ندارد.

08

نوشتن دیدگاه

Real time web analytics, Heat map tracking

مطالب مرتبط

ورود به سایت

عضویت در خبرنامه سایت

لطفا ایمیل خود را وارد نمایید

پیام ارسالی به ایمیتان را تایید نمایید

FeedBurner

خبر خوان سایت ماهی

خوراک ساز سایت ماهی

آمار سایت

امروز4
دیروز110
این هفته114
این ماه1130

آی پی بازدیدکنندگان : 54.227.31.145
Unknown ? Unknown Tue 11 Dec 2018 01:35

نظر سنجی